Γιατί τα δώρα στους αγαπημένους μας, δίνουν χαρά σ’ εμάς.

Τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, ένα από τα πράγματα που βασανίζει το μυαλό μας είναι τί δώρα θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φυσικά η χαρά μας είναι τεράστια όταν ανακαλύψουμε αυτό που ταιριάζει στον καθένα και μετά ξεκινά η αγωνία, μέχρι να δούμε τη χαρά στα μάτια τους τη στιγμή που θα ανοίγουν τη συσκευασία. Αυτή είναι μια στιγμή που αποτυπώνεται στις ψυχές μας, συνήθως ώς την πιο ευχάριστη!

Αυτές οι στιγμές μπορεί να γίνουν ακόμη πιο ευχάριστες εαν έχουμε εμείς τυλίξει τα δώρα. Είναι μια διαδικασία που για πολλούς είναι βαρετή και χρονοβόρα. Για άλλους είναι αδύνατο ακόμη και να το σκεφτούν γιατί δεν ξέρουν πως θα καταφέρουν να τα φτιάξουν όμορφα. Τίποτε από αυτά δεν έχει σημασία μιας και η προστηθέμενη αξία στη διαδικασία αυτή είναι η αγάπη που βάζουμε. Το τύλιγμα των δώρων είναι αγχολυτικό μιας και ο χρόνος που ξοδεύουμε είναι μαγικός, όσο και αυτές οι μέρες των εορτών.

Ανάψτε λοιπόν τα φωτάκια στο δέντρο, βάλτε μουσική, αραδιάστε τις κορδέλες και τα στολίδια και ξεκινήστε. Θα το απολαύσετε είναι σίγουρο!

 

Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα!
my Electronics

Share this post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *